Delen

Binnen de kennis community van icttrainingen.nl kunt u uw kennis op veel manieren delen met andere professionals in uw vakgebied. Zelf kunt u natuurlijk ook gebruik maken van deze kennis.

De volgende vormen van kennisdeling zijn mogelijk:

  • Het schrijven van blogs

  • Het uploaden van video's

  • Inhoudelijke discussies via het forum

  • Het uploaden van bestanden

  • In groepsverband


Scherpe prijzen

Icttrainingen.nl is een modern internet bedrijf. Dat betekent dat ons bedrijf lean and mean is opgezet op basis van de laatste technologische mogelijkheden en bedrijfskundige inzichten. Met oog voor een lage kostenstructuur en een focus op optimale service voor onze klanten. Dus geen dure kantoorpanden met klaslokalen en trainers. Het gevolg is dat wij u de beste service kunnen bieden tegen zeer scherpe prijzen. Tot wel 80% goedkoper dan klassikaal en met minimaal hetzelfde resultaat!

Kijk direct wat de kortingsactie van deze maand is >>

Innovatief leerconcept: Social learning

Gaat u nog steeds in de file staan voor een klassikale compTIA training? Laat u uw agenda bepalen door de opleidingskalender van uw opleider? Staan de hoge kosten het continu up-to-date houden van uw kennis in de weg?

Vanaf nu niet meer! Bij icttrainingen.nl bepaalt u zelf waar en wanneer u een training volgt. Nu bestellen is over 1 minuut starten met uw training. Geen initiële investeringen en/of offerte trajecten. U heeft alleen een computer nodig met toegang tot internet. Meer niet.

Online hoogwaardige e-learning trainingen

U volgt uw compTIA training volledig online. Onze online e-learning trainingen zijn volledig self-supporting en zeer interactief. Trainingen bevatten bijvoorbeeld didactische spellen, oefenexamens, interactieve films en online toegang tot servers om uw kennis in de praktijk te testen. En omdat u alleen een computer met een internetverbinding nodig heeft kunt u zelf bepalen waar en wanneer het u uitkomt om een training te volgen. Direct in uw eigen werkomgeving of vanuit huis. En omdat u meerdere maanden de tijd heeft om een training af te ronden, kunt u het altijd inplannen in uw drukke agenda.

Online kennis community

Wanneer u een compTIA training volgt bij icttrainingen.nl wordt u automatisch lid van onze online kennis community incl. online kennisbank. Deze kennis community is gericht op het delen van kennis tussen ICT professionals. Ook buiten uw eigen directe werkomgeving. Het is een online platform om kennisdeling te stimuleren en te ondersteunen. U heeft zowel tijdens als na uw training toegang tot de community. Zo kunt u op het moment dat u uw nieuwe kennis in de praktijk gaat brengen, direct met uw vragen terecht in de community.

Maatschappelijk verantwoord

Door de inzet van ICT technologie is icttrainingen.nl volledig digitaal. Dat betekent dat wij geen papier meer verbruiken en reizen tot een minimum kunnen beperken. Samenwerken kan immers tegenwoordig prima via het internet. Ook wordt alle CO2 die wordt geproduceerd door de servers waarop onze website draait volledig gecompenseerd.E-learning demo >>

Meer over e-learning >>

 Definitie

Maar wat is dat dan, social learning?

Als men tegenwoordig praat over social learning bedoelt men over het algemeen het combineren van 'formele' opleidingen / cursussen met 'informeel' kennis delen en creëren.

Het informeel kennis delen wordt meestal ondersteund met sociale internet tools. Denk daarbij aan forum discussies, chat, bloggen, wiki's, gedeelde video's etc.

Deze web2.0 tools maken het mogelijk om op een laagdrempelige manier kennis te consumeren en te delen.

 

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren